Szolgáltatások


Vállalt tevékenységek:


Útépítések földmunkái, közmű építések földmunkái, Sávalap ásás - tereprendezés, Pincetömb, medence kiemelés, Rézsű készítés, Épületbontás, Sitt és egyéb törmelékek eltakarítása, szállítása, Gépi földmunka végzés, Tereprendezés, Térkövezés (térburkolat készítés), Alapásás, árokásás, Tükörkiemelés, feltöltés, Ház-, épület-, járda-, kerítésalapok megásása, Csapadékelvezetés, Közműbekötések földmunkái


Földmunkák mélyépítés

Gépi és kézi földmunkák gyors, pontos és szakszerű elvégzését vállaljuk rövid határidőre, univerzális munkagépekkel a Bobcat-től egészen a nagy teljesítményű kotrógépek (gréder, dózer) akár alvállalkozóként is.


Épületbontás, sitt elszállítás

Lebontott építményeknél nagy mennyiségű olyan bontási törmelék sitt keletkezik, amit nem lehet újrahasznosítani ezeket földmunkagép segítségével, teherautóra rakodjuk és elszállítják az ingatlanról!


Szállítás, fuvarozás

A gépi földmunkák során gyakran fordul elő, hogy a megrendelő tehergépkocsikra is igényt tart , vállalkozásunk nagy teherbírású billenős teherautót is tud biztosítani, de gépparkunk részét képezi kisebb méretű teherjármű is akár daruval felszerelve is.


Pince kiásása

Az építkezések kezdeti szakaszában kerül sor általában a pince tömb kialakítására, amely részt vállalkozásunk több típusú gép alkalmazásával, vagy kézi erővel is el tud végezni, az esetek többségében földmunkagépeket használunk.


Sávalap kiásás

Az alapok, sávalapok, kerítésalapok kiásását gumilánctalpas árokásó géppel végezzük. Gépünk alkalmas a legszűkebb helyeken való sávalap ásásra, akár pincefal mellett, akár közvetlen másik épület mellett 30 cm kanál szélességtől két méter mélységig.


Terep rendezés

A tereprendezés általában az építkezések kezdeti szakaszában és a végső befejezési munkálatokban jelentkeznek. Az építési területetet minden esetben szükséges megfelelően kialakítani a fa gyökereket, bozótokat kisebb nagyobb dombokat elegyengetni, hogy azon később kezdetét vegye a kivitelezés.


Kisméretű földgépek Bobcat bérlés

A kis mérete miatt jól alkalmazható tereprendezésre, vagy anyagok például sóder, homok, Termőföld szállításához, elterítéséhez, de igen hasznos a Bobcat kertépítéseknél is . Amikor kis helyen vagy kisebb földmunkákra van szükség akkor célszerű a használata.


Árokásás és csatornázás

Árokásás és csatornázás árokásó géppel gumilánctalpas kotróval. Gépeink alkalmasak kicsi, nehezen megközelíthető helyeken való ásásra is. A kézi erővel történő ásásnál mind gyorsabb és olcsóbb is.